šola nogometa

od 9. leta naprej


dober učenec, postani še dober športnik in dober nogometaš

Nogometni klub Sava Kranj, klub z bogato tradicijo, v Stražišču deluje že od leta 1933.

Primarni cilj nogometnega kluba je ustvarjanje odličnih pogojev za nogometno vadbo. Želimo soustvarjati aktivne državljane, jim pomagati, da v največji meri razvijejo vse svoje potenciale. 

Nogometna vadba, prilagojena osnovnošolskim otrokom, sestavljena iz svežih strokovnih dognanj stroke iz različnih področij, se izvaja v skladu z učnim načrtom in smernicami Nogometne zveze Slovenije. Vadba poteka pod strokovnim vodstvom usposobljenih trenerjev NK Sava.

Veselilo nas bo, če nas boste skupaj z vašim otrokom izbrali kot športno vsebino za kakovostno preživljanje prostega časa, ki pa bo hkrati tudi:

  • navajanje na zdravo, športno življenje, ki razvija in oblikuje človeške vrline za boljšo družbeno prihodnost
  • razvijanje ter krepitev pozitivnih osebnostnih lastnosti (delovnih navad, samostojnosti, odgovornosti …) in moralnih vrednot
  • navajanje na medsebojne odnose in ekipno delo v skupini
  • pridobivanje prepotrebnih sposobnosti (gibalnih, kognitivnih, socialnih, motivacijskih …) za zadovoljno in uspešno življenje

Potrebna oprema:

športni copati, majica s kratkimi rokavi, kratke hlače, napitek

Vabljeni v pravo športno nogometno veselje in prijetno druženje.

V poskusno vadbo vabimo tudi vse tiste, ki se z nogometno igro spogledujejo, ali so zaradi kakršnegakoli razloga v preteklosti celo prenehali z redno vadbo – VSE RAZOČARANE.

En klub, ene sanje!